lørdag den 26. februar 2011

Århus og en TUNER

Igår var Christoffer Madsen og undertegnede i Århus, til åbningen af Pede&Stoffer's nye herrebutik.


Vi tog med toget fra Vejen, og til den nette sum af 188,- hver kunne vi køre hele vejen til Århus. Bare turen derop var fantastisk, vi lærte vores med passager at kende, og det vidste sig at hun var fra Århus, og hun kunne derfor præge os i den rigtige retning.


Vi ankom til den summende storby, og bevægede os i retning af Magasin.


Receptionen startede først officielt kl. 1800, og i kraft vi var der allerede kl 1700, kunne vi nå at få en sludder for en sladder, og lære folk lidt at kende.


Den kære Thomas som havde inviteret var ikke sen til at udtrykke sin begejstring over vores blotte tilstedeværelse, og vi forklarede ham, venligt men bestemt, at vi da forventede at få vores rejseudgifter dækket, hvilket han må overhørt. Ud over Thomas, var også ledelsen repræsenteret i form af Kent, som er med-ejer af Pede&Stoffer.
En anden klart nævneværdig personage er den unge ekspedient, Nikolaj, som kunne underholde længe, med historier, og info, om den nye butik, og de nye mærker de havde fået ind.
Bag mixer pulten stod i første omgang, en ung københavner-svensker, Hannes Wellander, som var kommet hele vejen fra staden, for at få butikken klar til "La grande ouverture" 
Hannes, som er den ene del af DJ duoen "These charming men" spillede, det fedeste DJ-set jeg længe har hørt,
og i tillæg var Hannes selv, en utrolig flink fyr.


Hvorom alting var, så blev Christoffer og jeg, voldsomt brødflove, og vi fik anbefalet at spise på Ziggi's, hvad vi gjorde, og jeg siger Dem, kære læser, De har ikke levet før de har fået "Dagens Suppe" på Ziggi's!



Efter en uforlignelig suppe, var det tilbage til Pede&Stoffer, hvor klokken havde rundet de 1800, og receptionen var så småt skudt i gang. Eventen, var sponsoreret af "Absolute Vodka" hvorfor der selvfølgelig vodkadrinks så langt øjet rækkede, som undertegnede nød særligt godt af!


Alt i alt, en begivenhedsrig dag, og måske der kommer billeder op senere, hvis jeg kan få fingrene i nogle!


Som lovet, en tuner

Ingen kommentarer:

Send en kommentar