fredag den 11. februar 2011

Opsummering, ugen der gik

Det er fredag og en sms tikkede ind på min telefon. Beskeden lød: "Jeg tænkte på om vi skal lave sådan en "ugen der gik" ting hvor vi opsummerer ugen, med et stykke musik i stil med ugens uundgåelige på p3"
Og jeg hoppede ombord i et desperat forsøg på at skaffe læsere.

Her på bloggen går ugen fra fredag til fredag, så selvfølgelig skal ugen opsummeres i dag.

Lørdag:
Fest hos Halfdan Harring, med alt hvad dertil hører. For sebastians vekommende blev det en tur fra Maltbæk til Askov på løbehjul. For Jeppes vedkommende blev det en aften på gå-ben fra Maltbæk til Askov efterskole, og derfra videre i byen.

Søndag:
En stille og rolig søndag i familiens lag.

Mandag:
En chilled, ødelagt og træls mandag som altid. Der er jo ikke nogen der kan lide de skide mandage.

Tirsdag:
Sebastian tog en tur til downtown Vejen med Hr. Hvelplund. De var bl.a. i Kirkens Korshær og fik en seriøs snak med indehaverne. af nyheder kan nævnes nyt glaspusteri samt udvidelse af korshæren. Læs evt. tidligere blog: "aggresiv ekspansion" for alle detaljer om denne fantastiske nyhed.

Onsdag:
Onsdag blev tilbragt med Sebastians kære bror, Chris i Guldbageren og generelt Vejen downtown. "Oscars" blev voldtaget psykisk, med vores mange spørgsmål om khaki-bukser, og "Zink" har fået 3 nye meget trofaste kunder. Vi tankede op i Guldbageren med baquettes og kringle. Begge dele smagte henrivende, og så gør det jo ikke noget at der er lidt crowded. Læs evt. indlægget om "Zink" og deres fantastiske tilbud "Fashionable gesture and minor sandwiches!"


Torsdag: Ingen kommentarer udover: arbejde!


Fredag:
Og nu er det så endelig fredag. Vi kan slå os løs med div. alkoholiske drikke og danse natten lang.
Jeg ved endnu ikke hvad planerne er for i aften, men muligvis en aften i festens tegn!

Vi anbefaler:
I dag anbefaler vi: Starmark i Vejle.
Denne fantastiske mercedes-forhandler har både 4.mio'ers. mercere, 2.mio'ers mercere OG IKKE MINDST, gratis kage og sodavand i lange baner, og forudsætningen for at få lov til at tage kage er blot at man kigger interesseret på de pæne biler. Ikke dårligt!

Ugens uundgåelige:

 James Blake - there's a limit to your love.
Der er åbenbart heller ingen grænse for hvor mange gange denne sang kan spilles, og hvis den bliver spillet én sidste gang inden I går på vinterferie, skulle den gerne være reddet.

Tak til Nanna for lån af computer!


peace out homes!

6 kommentarer:

  1. Fuck hvor er det originalt drenge! - jeg har ikke set denne idé før?! Livet på VG + ens hverdag.. mmh' vent 2 sek. jeg får Deja vu.

    SvarSlet
  2. Hvad fanden vil du have vi skal gøre? Rejse til afrika og blogge derfra?

    SvarSlet
  3. http://politiken.dk/erhverv/ECE648451/stor-millionerstatning-for-facebook-id/

    SvarSlet
  4. Jaja, men har du opfundet blogging, kære halfdan?

    SvarSlet
  5. James Blake er dope, men om han er ugens uundgåelige ved jeg nu ikke helt. Hvis ikke jeg husker forkert, var lige præcis det track faktisk ugens uundgåelige på p3 engang i December. Men stadig sweet, no doubt!

    SvarSlet
  6. Du! Han er vores uundgåelige, næste uges uundgåelige er Jeff B :)

    SvarSlet