tirsdag den 22. februar 2011

Diktatorhjørnet 2 - Muammar "sExy_jQrgaRn+" Gaddafi

Anden installation af Diktatorhjørnet, denne gang med Mr. Gaddafi!

Jeg går omkring dette potræt på en anden måde, end om Mubarak. Mere aktuel og fremadrettet.

Gaddafi ligger på komfetabel 10. plads på The Worlds Worst Dictator List Og han har ikke fået pladsen for ingenting skal jeg sige jer!

Allerede i en tidlig alder overtog Gaddafi magten, som bare 27-årig, i 1969 tog han i "revolutionens" navn tronen fra den uduelige konge, til september kan Gaddafi, så fremt han får lov at sidde så længe, holde "42 år som diktator" fest, (Vi vil selvfølgelig dække begivenheden LIVE)

Rolig!
Som nogen nok har opdaget har visse individer begået den frækhed at lave oprør i gaden, og forlange ting som "frihed" og "demokrati" Skuffende hvis I spørger mig! Gaddafi har styret landt i 41 år, og han har gjort et forrygende stykke arbejde for at skåne landet for alle det unødvendige papir nusseri som "demokrati" indebærer.

Men på trods af onde tunger (MEGET MERE om dem senere) beroliger Gaddafi alligevel befolkning, og forsikrer at han da i hvert fald IKKE er i Venezuela!


23 sekunder tager det Gaddafi, 23 om at smadre EN HVER tvivl folk måtte have. han skal ikke nå noget, og han forklarer stille og roligt at han ville have mødtes med demonstranterne, men det regnede, og hans uhyre sårbare, smukke og erfarne ansigt kan ikke tåle nedbør. Konge af spin som han er, fortæller Gaddafi at han jo er i Tripoli, og IKKE i Venezuela, og pludselig sidder De, kære læser, og tænker på Venezuela og har glemt alt om det grimme grimme komplot mod Gaddafi. Som en ekstra service forsikrer Gaddafi folket om at ALT er i den skønneste orden, og at man ikke skal lade sig forføre af de dumme hunde, og når man lytter til Gaddafi og KUN Gaddafi, som man bør, så er alt i den skønneste orden

Løgne! Løgne! Løgne!
Smædekampagner, og ubegrundede påstande havler nede og den stakke Gadaffi, helt galt står det til hos JP, som trykker den ene løgn efter den anden, de har fx. "talt" med en borger som "udtaler"
"Gaddafi har tilsyneladende ingen grænser. Vi vidste, at han var sindssyg, men det er stadiog en voldsomt chok at se ham bruge lejesoldater mod sit eget folk og blot meje ubevæbnede demonstranter ned"
Denne udtalelse er ikke blot løgn, det er desuden gjort brug af fiktive ord som "stadiog". Det står vidst ikke i ordbogen kære JP. Jeg skammer mig over at have samme nationalitet som disse lyvende hunde.
Men det bliver værre endnu! JP Skriver "Gaddafis tropper har igennem tirsdagen benyttet sig af kampvogne, helikoptere og jagerfly i angrebene mod dele af Tripoli" Jeg kan kun citere Tonni Bonde "HOLD NU TONNI" Hvorfor i alverden skulle han bruge jagerfly og kaster bomber midt i byen? Kan I virkelig ikke selv se at det er en MEGET mærkelig udtalelse?

Kæmper mod overmagten
Gaddafi er dygtig, rigtig dygtig, men han kæmper desværre mod overmagten. I et svagt sekund har han nu derfor lovet større reformer i Libyen. "Et midlertidigt tilbagetog" udtaler han resigneret men bestemt til "Er det fredag?" Til de hadske mennesker på JP, og resten af den "etablerede" presse sendte han denne meddelse "Vi vil kæmpe til sidste mand, endog til sidste kvinde"  Altså må vi forvente en snarlig indsætning af en "kvinde" i en fremtrædende stilling, mærkelig hypotese tænker De måske, men husk nu vi har med Kongen af spin at gøre

- Jeg vil slutte med en kavalkade af lækre snapshots af vores alle sammens 10. mest elskede diktator!

Med en lækker brille og matchende jakke, og med hans altid stilfulde
kammersjuk, Silvio!

Han kan også bare chille

Gaddafi kan meget, fx. læse!

Som altid, STILFULD!

Gaddafi nyder solen mod sit sårbare ansigt

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar